Select Page

Na een geweldige laatste dag zijn wij dan aan het einde gekomen van het bestaan van Juwelier de Graaff. We hopen dat jullie ons nog jaren in jullie hart mee mogen dragen.

Wij  Ank de Graaff-van de Ridder en Frans de Graaff samen Juwelier de Graaff danken u allen voor jaren lange vertrouwen en klandizie.

Wij zijn officieel gesloten

Wie zijn wij?

Juwelier de Graaff bestond voorheen onder de naam G. van de Ridder juwelier, want al meer dan 80 jaar geleden ging Gerrit van de Ridder Sr. van start en droeg later de zaak over aan zijn zoon Gerrit van de Ridder Jr. In 1986 ging de zaak over naar diens dochterAnk van de Ridder, die met haar 20 jaar ervaring de zaak met vertrouwen overnam, helaas kon door omstandigheden de naam van ,van de Ridder juweliers , niet worden voortgezet, maar door het huwelijk van Ank van de Ridder met Frans de Graaff, was meteen de nieuwe naam geboren; ‘Juwelier De Graaff’. Maar tot de dag van vandaag blijft het inzicht in de zaak een ridderlijk brein.

Met trots kunnen wij zeggen dat we beschikken over een ruim hedendaags assortiment, waar trends zeker niet kunnen uitblijven, maar ook de klassieke schoonheid van zilver en gouden sieraden blijven wij in ere houden. Met bezoeken en inkopen op internationale beurzen in Europa en Azië geven we onze collecties een extra specialiteit.

Zowel in sieraden, horloges en trouwringen hebben we een ruime collectie om u voldoende te informeren en u een bewuste keus te laten maken.

Natuurlijk staat onze  service hoog in het vaandel bij ons; ‘het onmogelijke doen we direct, wonderen duren iets langer!’

Nieuwsgierig?
We zien u graag in onze winkel waar u vrij en overzichtelijk kunt rondkijken,ons
Verkoopteam staat u bij om uw van deskundig advies te voorzien.