It’s the most wonderful time of the year… 🎅🏻 Het is weer bijna Kerst! Ben je lastminute nog op zoek naar  inspiratie? Of wil je juist jouw kerstman of kerstvrouw tippen met een sportieve hint? Wij hebben onze leukste Garmin kerstcadeaus voor je op een rij gezet!

Voor de fanatieke sporter

De fēnix 5 is een stijlvol GPS- en multisporthorloge wat speciaal gemaakt is voor echte fanatieke sporters en outdoor-enthousiasten. Het horloge ondersteunt diverse sporten waaronder hardlopen, fietsen en zwemmen. Ook is hij voorzien van hartslagmeting op de pols. Je kunt heel nauwkeurig je activiteit in de gaten houden én prestatiemetingen doen, waardoor je telkens weer boven jezelf uit kunt stijgen (#beatyesterday)! De fēnix 5 is er in drie verschillende uitvoeringen: fēnix 5, fēnix 5S en de fēnix 5X.

Behoud een gezonde levensstijl met de vívoactive 3

De vívoactive 3 gaat nét even iets verder dan een gewone activity tracker. Dus ben je vooral bezig met het behouden van een gezonde levensstijl? Dan is de vívoactive 3 een fijne toevoeging! Ook deze smartwatch is uitgerust met GPS en een reeks aan sport-apps. Naast gezond kun je ook lekker sociaal bezig zijn, een simpele koppeling met je smartphone is zo gemaakt en zo krijg je al je notificaties op je pols binnen.

En omdat de feestdagen de nodige stress met zich meebrengen, kun je met de vívoactive 3 ook je stressniveau in de gaten gaan houden. Het toestel analyseert je hartslagvariaties terwijl je inactief bent om je algehele stressniveau te bepalen. Want meten is weten, toch? 😉

Zit er een leuk kerstcadeau voor jou bij kom dan langs in onze winkel. Fijne feestdagen! 🎁

@garmin